دوبلی، رولف

رولف دوبلی فارغ‌التحصیل دکتری فلسفه و نویسنده‌ای جوان، معروف و پرطرفدار سوییسی است. رولف دوبلی به خاطر نوشتن کتاب به نام هنر شفاف اندیشیدن توانست مورد توجه جهانیان قرار بگیرد و با انتشار کتاب هنر خوب زندگی کردن به یکی از پرفروش‌ترین نویسنده‌ها تبدیل شود. خلاقیت و نوآوری در نوشته‌هایش، او را به یک نویسنده‌ محبوب تبدیل کرده است. همچنین او بنیان‌گذار چند شرکت و انجمن است و از او به عنوان شخصیت برجسته‌ای در اقتصاد و علم یاد می‌شود.

بیوگرافی رولف دوبلی

رولف دوبلی کارآفرین بزرگ، متفکر و نویسنده‌ی سوئیسی است. دوبلی از بنیانگذاران getAbstract و WORLD.MINDS نیز به شمار می‌رود، جامعه‌ای متشکل از مشهورترین متفکران، دانشمندان، هنرمندان و کارآفرینان برجسته‌ی جهان، از جمله جو استیگلیتز، برنده‌ی جایزه نوبل، مت ریدلی، هنری کیسینجر، نایل فرگوسن مورخ، دانیل دنت فیلسوف، رئیس جمهور سابق آفریقای جنوبی و برنده جایزه صلح نوبل، اف. دبلیو کلرک و بسیاری از افراد مطرح دیگر. دوبلی تاکنون برای معتبرترین روزنامه‌های اروپا، از جمله Die Zeit آلمان، FAZ (معروف به نیویورک تایمز آلمان) و Sonntagszeitung سوئیس مطلب نوشته است. از سال ۲۰۰۳ تا ۲۰۰۸، دوبلی میزبان یک برنامه تلویزیونی هفتگی درباره‌ی کتاب و موضوعات تجاری در تلویزیون بلومبرگ آلمان نیز بود. از او در روزنامه‌ها و نشریات بسیاری از جمله وال استریت ژورنال، واشنگتن پست، فایننشال تایمز و بسیاری دیگر از نشریات تجاری ایالات متحده و اروپا نقل قول شده است.

رولف دوبلی در تاریخ ۱۵ ژانویه‌ی ۱۹۶۶ در لوزرن سوئیس متولد شد. او کار نویسندگی را به ‌عنوان یک رمان‌نویس در سال ۲۰۰۲ آغاز کرد، اما در سطح بین‌المللی بیشتر به خاطر پرفروش‌ترین کتاب غیرداستانی‌اش، هنر شفاف اندیشیدن (۲۰۱۱) شناخته می‌شود. روزنامه‌ی تایمز به واسطه‌ی این کتاب، دوبلی را «استاد بزرگ خودیاری محبوب آلمانی‌ها» نامیده است.

دوبلی در سال ۱۹۹۱ مدرک MBA را از دانشگاه سنت گالن و در سال ۱۹۹۵ نیز مدرک دکترای خود را در رشته‌ی فلسفه اقتصادی گرفت. او در سال ۱۹۹۹، انتشارات GetAbstract را که خلاصه‌های کتاب و چکیده‌های مقالات را منتشر می‌کند، بنیان‌گذاری کرد.

کتاب های رولف دوبلی

در سال ۲۰۰۳، اولین رمان دوبلی به نام سی و پنج و به دنبال آن نیز کتاب‌های برای زندگی‌ات چه می‌کنی؟ (۲۰۰۴)، هیملریچ (۲۰۰۶)، من که هستم؟ و تلاطم (۲۰۰۷) و ماسیمو مارینی (۲۰۱۰) منتشر شد. موضوعات اصلی در رمان‌های دوبلی، معنای موفقیت و نقش امور تصادفی در تجارت و زندگی است.

کتاب مشهور هنر شفاف اندیشیدن در زمان انتشار با موفقیتی فوری روبه‌رو شد و در فهرست پرفروش‌ترین‌های اشپیگل آلمان، در رتبه‌ی نخست قرار گرفت. این کتاب پرفروش‌ترین کتاب غیرداستانی در آلمان و سوئیس در سال ۲۰۱۲ نیز بود. هنر شفاف اندیشیدن در سال 2013 به انگلیسی ترجمه شد و در فهرست ده کتاب پرفروش در بریتانیا، کره‌ی جنوبی، هند، ایرلند، هنگ‌کنگ و سنگاپور قرار گرفت.

رولف دوبلی همچنین به واسطه‌ی کتاب دیگرش یعنی هنر خوب زندگی کردن نیز شناخته می‌شود. این کتاب پرفروش‌ترین کتاب غیرداستانی در ژاپن که توسط نویسنده‌ای غیرژاپنی نوشته شده است در سال ۲۰۱۹ بود. کتاب‌های دوبلی در آلمان، انگلستان، هلند، ایرلند، هندوستان، کره، ژاپن، سنگاپور و هنگ‌کنگ در فهرست پرفروش‌ترین‌ها قرار گرفته‌اند.

منتقدان و خوانندگان دوبلی را صدای جدید در داستان‌های آلمانی و یکی از معدود نویسندگان داستانی که به‌خوبی دنیای تجارت را از نظر آکادمیک و عملی درک می‌کند، می‌دانند. دوبلی، به استثنای مجلات مشهوری همچون نیویورکر، فارن افرز، ساینس و نیچر، اخبار دیگری را دنبال نمی‌کند، از این رو به نظر می‌رسد به نوشته‌های یکی دیگر از کتاب‌های مشهورش، یعنی کتاب خواندن اخبار را متوقف کنید (۲۰۲۰) عمل کرده است.

دوبلی در کتاب خواندن اخبار را متوقف کنید می‌کوشد خواننده را قانع کند که از رسانه‌ها و سایت‌های خبری فاصله بگیرد و «زندگی بدون خبر» را تجربه کند. دوبلی اخبار را مجموعه‌ای از روایت‌های مختصر‌شده و سطحی می‌داند که غالبا از حیطه‌ی تأثیرگذاری ما خارج هستند، روایت‌هایی که می‌توانند مخاطب را مضطرب، خسته، درمانده و ساده‌اندیش کرده و قدرت حرکت و اقدام را از او سلب کنند. دوبلی معتقد است که خبرها، این حس را به ما القا می‌کنند که ما «عمیق‌تر» شده‌ایم و «قدرت تحلیل» بیشتری داریم. در حالی که اگر قرار بود گزارش‌گران و تحلیل‌گران قدرت تحلیل بالایی داشته باشند، باید جزو ثروتمندترین اقشار جامعه می‌بودند و به ابزار دست سایت‌های خبری و جمع‌کنندگان کلیک مخاطبان تبدیل نمی‌شدند.

هنر شفاف اندیشیدن توسط نسیم طالب و کریستوفر شابریس به دلیل سرقت ادبی مورد حمله قرار گرفت. کریستوفر شابریس مدعی بود که سخنی از او در کتاب رولف دوبلی منتشر شده است که به آن ارجاع داده شده اما علامت نقل قول برای آن وجود ندارد و پاراگراف‌های دیگری نیز از او بدون ارجاعات درست مورد استفاده قرار گرفته‌اند. دوبلی این اشتباهات را تصدیق کرد و تضمین کرد که آن‌ها را برطرف خواهد کرد. دوبلی ادعا می‌کند که ایده‌ای که از نسیم طالب آموخته و به او نسبت داده است، «اجتناب از مصرف اخبار» باشد، اما نتوانسته است به درستی به طالب اعتبار دهد.

دوبلی، رولف

Showing the single result

Show:
Scroll To Top
Close
Close
Shop
Sidebar
0 Wishlist
0 Cart
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping